Підвіски – аксесуар який додає шику


Носити ланцюжки є можливість на шиї, руці та навіть на нозі. Дуже популярна прикраса, яка актуальна як в жіночому, так і чоловічому арсеналі, та навіть в дитячому. Але якщо ви хочете додати прикрасі ще більшої індивідуальності, експерти з ювелірної моди радять придбати цей елемент.

Консультанти УкрЗолото допоможуть підібрати підвіски на будь-який смак і бюджет. Бо представлений асортимент дійсно дуже великий і головне різноплановий. Прикраси представлені в колекціях відомих мануфактур відрізняються як матеріалами, що використовуються для їх виготовлення, так і розмірами, формами, дизайнами та стилістикою.

І дорослим і дітям

Саме так, підвіски – це прикраси, носити які можуть всі без виключення. Головне підібрати вдалий варіант. А оскільки вибір неймовірно великий, то проблем з підбором не буде. До речі, підвіска – це класний варіант якщо ви в пошуках прикраси на подарунок. Мануфактури пропонують колекції:

жіночі;

чоловічі;

дитячі.

Відрізняються вироби в цих серіях як розмірами, так і вартістю, а головне тематикою. Так дівчата віддають перевагу підвіскам у формі квітів, дітям підбирають моделі з улюбленими героями мультфільмів або мімішними звірятами. Тоді як чоловіки обирають щось лаконічне, стримане. Існують і універсальні рішення:

1. літери імені;

2. знаки зодіаку;

3. ангелики;

4. хрестики.

У закоханих популярністю користуються парні підвіски (половинки сердечка, наприклад). В залежності від розмірів підвіски носити її актуально як на ланцюжку на шиї, так і на зап’ясті. Підібрати модель вийде як під золотий ланцюжок так і під срібний. Бо самі підвіски виконані як в золоті так і сріблі. Причому майстри пропонують золото:

1. червоне;

2. жовтень біле;

3. рожеве.

Якщо вас більше приваблює срібна підвіска, для її декорування можуть використовуватися такі покриття як:

родій;

позолота;

чорніння.

Додаткове декорування аксесуарів проводять з використанням емалі, діамантового гранування, напівдорогоцінних і дорогоцінних каменів, стразів і кристалів.

Популярністю у споживачів користуються каучукові та шкіряні шнурки або атласні стрічки, на них підвіски виглядають не менш стильно і круто.

Цінова політика дуже демократична. Це значить що придбати класну підвіску не проблема незалежно від бюджету покупця. Бо мануфактури пропонують моделі як преміальні (дуже дорогі і дуже розкішні) так і бюджетні. При цьому вироби в середньому і бюджетному сегменті виглядають теж дуже стильно, виготовлені з якісних матеріалів і приваблюють класними фасонами і дизайнерськими рішеннями.

Немає опису.

Професійні консультанти UkrZoloto підкажуть які саме фасони позиціонуються класичними і ніколи не стануть модним аутсайдерами, а які навпаки закріплять за вами репутацію людини, яка сама визначає тренди.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!