У Франківську спіймали мешканця Донеччини, який торгував наркотиками


Психотропну речовину PVP, амфетамін та канабіс вилучили правоохоронці в чоловіка, який тимчасово проживає в Івано-Франківську.

Наразі порушника правоохоронці перевіряють на причетність до збуту заборонених речовин. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. 

Під час відпрацювання оперативної інформації працівники управління боротьби з наркозлочинністю в Івано-Франківській області спільно з патрульними на одній із вулиць обласного центру зупинили 44-річного мешканця Донецької області, який тимчасово проживає на Прикарпатті. Побачивши поліцейських, чоловік помітно нервував та намагався уникнути зустрічі.

Співробітники поліції виявили у нього «закладку» із речовиною, ззовні схожою на психотропну речовину PVP. Також під час перевірки мобільного телефону поліцейські виявили телеграм-канал через, який ймовірно здійснювався збут заборонених речовин.

Правоохоронці провели обшук за місцем проживання фігуранта, де виявили та вилучили «закладки» із речовинами, схожими на «амфетамін» та «канабісом», а також поліетиленові пакети із психотропною речовиною «PVP», амфетамін, фасувальні пакети та електронні ваги. Зі слів порушника, усі заборонені речовини він придбав для власного споживання.

Усе вилучене скеровано на експертне дослідження. За даним фактом слідчі Івано-Франківського РУП розслідують кримінальне провадження, розпочате за ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту у великих розмірах) Кримінального кодексу України.

Фігуранта перевіряють на причетність до збуту заборонених речовин. Остаточна правова кваліфікація дій зловмисника, повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу буде вирішуватися після надходження результатів експертних досліджень.

На зображенні може бути: їжа

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!