У Коломиї молодик обікрав кіоск


Фігурант вирішив збагатитися чужим коштом, скоївши крадіжку з торгової точки. Однак уникнути відповідальності йому не вдалося, оскільки був одразу ж затриманий поліцейськими після вчинення злочину. За скоєне чоловік може провести до восьми років за ґратами.

Вчора під час нічного патрулювання в Коломиї, наряд поліції помітив підозрілого чоловіка, який при появі правоохоронців пришвидшив хід. Поліцейські зупинив його для перевірки документів. В ході перевірки було встановлено, що останній обікрав місцевий кіоск та намагався втекти, однак був затриманий поліцейськими, інформує пресслужба обласної поліції.

Співробітники поліції провели першочергові слідчі дії та з'ясували, що 26-річний мешканець Коломийської територіальної громади розбив вікно в кіоску, після - проник в середину та викрав грошові кошти.

В минулому фігурант судимий за майнові злочини. Крадія слідчі затримали у процесуальному порядку, відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Викрадені кошти поліцейські вилучили.

Дії зловмисника кваліфікували за ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинену в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Зловмисника помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

За скоєне затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Правоохоронці перевіряють чоловіка на причетність до інших аналогічних злочинів. Досудове розслідування триває.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!