Урочисте відкриття ЦОК "Прикарпаттяобленерго" в Івано-Франківську


З 1 серпня, за адресою вул. Грушевського, 17 у Івано-Франківську в тестовому режимі розпочав роботу Центр обслуговування клієнтів ПАТ «Прикарпаттяобленерго».

Завітавши у Центр обслуговування, споживачі енергопостачального підприємства зможуть дізнатися усю необхідну інформацію щодо питань електропостачання, приєднання, рахунків тощо. 

Якщо раніше для того, щоб отримати ту чи іншу інформацію або послугу клієнти компанії мусіли їздити по всьому місту – в Івано-Франківський РЕМ на Максимовича, Інформаційно-консультаційний центр на Бельведерській, Сервісний центр на Галицькій – то нині усе, що може зацікавити споживача зібрано під одним дахом. 

Центр працюватиме у будні з 8.00 до 17.00, у суботу – з 9.00 до 13.00, вихідний – неділя. 

«Ми розпочинаємо свою роботу в тестовому режимі для того, щоб визначити оптимальний формат роботи, - зазначила куратор проекту Наталія Пазюк. – Прийом споживачів протягом двох місяців буде проводитися паралельно у Івано-Франківській філії ПАТ та у новоствореному Центрі обслуговування клієнтів. За даний період ми хочемо максимально опрацювати процеси взаємодії філії та Центру обслуговування, для того щоби наш споживач не відчував ніяких незручностей. Тому, прошу споживачів з розумінням поставитися до перехідного періоду. Наразі ми хочемо максимально вивчити думку наших клієнтів і відшліфувати якість надання послуг до найвищого рівня».