Уряд призначив тимчасових керівників Митниці та Держпродспоживслужби


Кабінет Міністрів тимчасово поклав виконання обов’язків голови Державної митної служби на Сергія Звягінцева, а голови Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів - на Ольгу Шевченко.

Про це у Телеграмі повідомив постійний представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді України Тарас Мельничук, передає Укрінформ.

«Тимчасово покладено виконання обов’язків голови Державної митної служби України на Звягінцева Сергія Борисовича; голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на Шевченко Ольгу Петрівну», - зазначив Мельничук.

За його словами, уряд звільнив Юрія Сотника з посади першого заступника голови Державного агентства лісових ресурсів, Олександра Щуцького - з посади першого заступника голови Держмитслужби, а Андрія Лордкіпанідзе - з посади заступника голови Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Крім того, Кабмін відсторонив від виконання повноважень за посадою та порушив дисциплінарне провадження стосовно заступника голови Державної митної служби Руслана Черкаського.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!