В Івано-Франківську працює і розвивається 61 релоковане підприємство


Після 24 лютого, коли росія розпочала широкомасштабну війну проти України, в Івано-Франківськ почали переїжджати не лише сім’ї та окремі особи, але і бізнес.

Станом на 20 вересня в Івано-Франківську вже успішно працює 61 релоковане підприємство. Ще шість аналізують отримані пропозиції. Про це в мережі повідомив міський голова Руслан Марцінків.

Поступило 124 заявки від підприємств і підприємців, які виявили бажання перевести свій бізнес до Івано-Франківської МТГ. А також від місцевих та обласних підприємців, які бажають прийняти в себе бізнес, надійшло 215 заявок.

"Тож зараз в місті активно працює релоковане виробництво кабельної продукції, харчової продукції, косметики, зубної пасти, напівфабрикатів, меблів, пошиття одягу та інше. Надають фінансові, бухгалтерські, дизайнерські, стоматологічні, лікувально-реабілітаційні послуги. Розвиваються заклади ресторанного господарства, торгівля, а також ІТ-сфера",- зауважує мер.

До слова, Управління праці Івано-Франківської міської ради співпрацює з Івано-Франківським міським центром зайнятості, аби допомогти знайти роботу як місцевим мешканцям, так і вимушеним переселенцям. Зараз є 524 актуальні вакансії, з них 43 - на 22 релокованих підприємствах. Також за цей час вже працевлаштовано 166 ВПО.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!