Якою буде погода цього тижня на Прикарпатті


За повідомленням синоптиків, початок тижня на Прикарпатті буде з "плюсовою" температурою та опадами.

Зокрема, 12 квітня, ранкові хмари протримаються недовго - вдень та ввечері в Івано-Франківську очікується ясна погода. Без опадів.  Температура повітря вдень 17..19о, вночі - 3..5о, інформує Бліц-Інфо з посиланням на Укргідрометцентр.

У вівторок, 13 квітня, ясному ранку прийде на зміну хмарна погода, яка утримається до самого вечора. Без опадів. Стовпчики термометрів покажуть 6..8о вночі та 17..19о вдень.

У середу, 14 квітня, в Івано-Франківську хмарна погода буде триматися до самого вечора. Дрібний дощ йтиме весь день і не припиниться до самого вечора. Температура повітря вдень - 4..6о, вночі - 4..6о.

У четвер, 15 квітня, хмарна погода буде триматися до самого вечора. Протягом усього дня очікується дощ. Стовпчики термометрів покажуть 3..5о вночі та 6..8о вдень.

У п'ятницю, 16 квітня, хмарна погода протримається увесь день. Протягом усього дня очікується сильний дощ. Після обіду він повинен піти на спад, проте до вечора знову посилиться. Стовпчики термометрів покажуть 3..5о вночі та 6..8о вдень.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!