За минулу добу на Донбасі двоє військових поранені


За минулу добу внаслідок бойових дій на Донбасі жоден український військовослужбовець не загинув, двоє поранені

Про це повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник, передає Радіо свобода.

За його словами, на луганському напрямку вчора було спокійно, на донецькому напрямку тривають бойові дії низької інтенсивності по всьому фронту, окрім Світлодарська. 

«Важке озброєння противник не застосовував. Найбільшу кількість ворожих обстрілів припадає на район Донецького аеропорту. В Опитному та Зайцевому наші військові потрапили під вогонь снайперів бойовиків. На маріупольському напрямку всі обстріли противника були прицільними. У Мар’їнці працювали ворожі снайпери», – сказав Мотузяник.

Речник АТО повідомив, що у Мар’їнці сепаратисти також застосовували стрілецьку зброю та гранатомети, у Старогнатівці був мінометний обстріл. 

Донецькі сепаратисти на своїх сайтах заявляють, що українські військові вночі обстріляли околиці Донецького аеропорту, район «Вольво-Центру» і село Жабуньки, луганські сепаратисти про оперативну ситуацію не повідомляють. 

Тристороння контактна група у Мінську 13 січня заявила про домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».