Коцабі прикро, що франківські ЗМІ не хочуть брати в нього інтерв’ю


Сьогодні в Івано-Франківському міському суді розпочалось засідання у кримінальній справи блогера Руслана Коцаби. Як відомо, його звинувачують у державній зраді та шпигунстві.

Вже традиційно до початку судового засідання Руслан Коцаба звернувся до присутніх в залі із «промовою». Зокрема, заявив, що обласні обранці не мали піддаватися на тиск «людей в камуфляжі» і забороняти відростки «Партії регіонів».

Окрім того, блогер нагадав, що минулого разу він звернувся до преси із пропозицією передавати через його правозахисницю Тетяну Монтян питання для інтерв’ю.

«І мені дуже прикро, що серед ЗМІ немає питань від івано-франківських журналістів», - зізнався Коцаба.

Опісля розпочався розгляд справи по суті. А саме почали допит свідків. Як відомо, прокурор подав клопотання про допит понад трьох десятків свідків.

Нагадаємо, скандального івано-франківського журналіста Руслана Коцабу, який раніше закликав бойкотувати мобілізацію, затримала Служба безпеки України. Його обвинувачують за двома статтями Кримінального кодексу України: ст. 111 ч 1(державна зрада) та ст. 114 ч. 1 (шпигунство). Як відомо, раніше він брав участь у телемості з ЛНР та "засвітився" у Москві на передачі каналу "Росія 1".