На Прикарпатті жінка-інвалід до смерті забила п'яного чоловіка


Під час сімейних конфліктів від насилля, як правило, страждають жінки. Однак у Калуському районі сталося навпаки: жінка вкоротила чоловіку віку.

П’ятнадцятого квітня бригада швидкої медичної допомоги привезла на приймальний покій Калуської центральної районної лікарні 45-річного чоловіка, який був у шоковому стані. Пацієнта помістили в реанімацію. Того ж дня він помер, не приходячи до тями. Після проведення судово-медичної експертизи, яка встановила, що смерть чоловіка настала від закритої травми живота, що супроводжувалася внутрішньою кровотечею, розривом селезінки та печінки, за місцем проживання небіжчика виїхала слідчо-оперативна група. 

В ході перевірки виявилося, що йому «допомогла» відійти в інші світи дружина. Стало відомо, що потерпілий прийшов додому в стані алкогольного сп’яніння. Через це в нього з дружиною виникла сварка. Сорокарічна жінка, до слова, інвалід третьої групи, кулаками побила чоловіка до смерті. Її затримано на підставі статті 208-ї Кримінального процесуального кодексу, вирішується питання про взяття під варту.

АП