Прикарпаття втратило на війні Володимира Карвацького, Романа Самуляка та Романа Янківа


Стало відомо про загибель на фронті російсько-української війни трьох воїнів з Прикарпаття - Володимира Карвацького з Тлумача, Володимира Карвацького з Коломиї та Романа Янківа з села Верхній Струтинь Рожнятівської громади.

Про це повідомили коломийський міський голова Богдан Станіславський, Тлумацька міська рада та Рожнятівська селищна рада.

Сержант Володимир Карвацький загинув на Запоріжжі.

"У війні проти російських окупаційних військ загинув військовий Володимир Карвацький з Тлумача. Гіркий смуток війни чорним крилом огорнув нашу Тлумацьку громаду… Захищаючи Україну від російських окупантів, на Запорізькому напрямку, загинув житель міста Тлумача, сержант Володимир Карвацький, 1973 року народження", - пишуть у Тлумацькій міськраді.

 

Роман Самуляк вважався зниклим безвісти з 8 листопада. 22 листопада стало відомо про його загибель біля Кліщіївки.

"Трагічна звістка прийшла з Донеччини. На війні загинув коломиянин Роман Самуляк. Він був командиром бойової машини - командиром механізованого відділення 42-ї окремої механізованої бригади, виконував бойові завдання біля населеного пункту Кліщіївка. Наш захисник з 8 листопада вважався зниклим безвісти. На превеликий жаль, 22 листопада підтвердився факт загибелі. Висловлюю щирі співчуття сім’ї, рідним та близьким Романа. Нехай воїн спочиває з Богом", - повідомив Станіславський.

Янків Роман загинув біля Авдіївки.

"Захищаючи Батьківщину, віддав своє життя мешканець села Верхній Струтинь, ЯНКІВ Роман Ярославович, 1972 р.н. Роман Янків загинув 22 листопада 2023 р. в ході виконання бойових завдань у районі населеного пункту Авдіївка, що на Донеччині. Під час наступальних дій при зіткненні з ворогом в результаті артилерійсько-мінометного обстрілу,  отримав поранення несумісні з життям", - повідомили у Рожнятові.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!