Василь Попович пообіцяв франківцям допомогти у вирішенні "гаражного" питання


5 грудня Івано-Франківська обласна рада з другої спроби погодила межі Вовчинецької сільської ради Івано-Франківської міської ради.

Однак, представники гаражного кооперативу «Соколи» заявляють, що дане рішення незаконне і порушує інтереси членів кооперативу – а це 1500 жителів Івано-Франківська, інформує Бліц-Інфо.

Вчора члени кооперативу вирішили зустрітись з головою облради Василем Скрипничуком, щоб вирішити дане питання, однак того на місці не виявилось.

Сьогодні люди знову зібрались під стінами обласної ради. З ними зустрівся депутат Івано-Франківської обласної ради Василь Попович, передає кореспондент Фіртки Після розмови з людьми Попович пообіцяв, що дане питання розглянуть на відповідних комісіях та винесуть на наступну сесію облради, яка відбудеться в березні.

Нагадаємо, як повідомляло Бліц-Інфо, згідно документів, які надали представники гаражного кооперативу «Соколи», у розробленому проекті землеустрою земельну ділянку гаражного кооперативу площею 6,22 га сільрада Вовчинців включила у власні межі населеного пункту. При зміні меж села Вовчинець враховано інтереси підприємств і господарств, які діють на прилеглій території. Але в пояснювальній записці до Проекту землеустрою жодним чином не згадуються ті організації, які повинні перейти до села Вовчинець.

Тож гаражний кооператив «Соколи» просто зник із пояснювальної записки і «оптом» перейшов до земель сільської ради. А у самих матеріалах землеустрою не зазначено яким чином використовуватимуть земельну ділянку площею 6,22 га, на якій і знаходиться гаражний кооператив «Соколи».