Активісти погрожують влаштувати "полювання" на розбещувачів франківських дівчаток


Під час прес-конференції арабської общини стосовно скандалу з розбещенням малолітніх дівчаток, громадські активісти пригрозили самосудом, якщо винні не здадуться поліції.

Зокрема громадські активісти залишились не задоволеними звітом поліції. Адже вважають, що правоохоронці затягують справу аби "замнути".

Тож вирішили взяти справу в свої руки та діяти радикально. Зокрема, Михайло Бойчук, більш відомий як Хімік дав добу, щоб винуватці самостійно прийшли і написали заяву в поліцію. В іншому випадку пообіцяв влаштувати самосуд.

"Ми виловлюватимемо тих “блатних” на джипах і і притягатимемо в поліцію. Ви самі знаєте, що в кожного з них є наркота в кишені”, – заявив Хімік.

Присутні на прес-конференції активісти його підтримали та пообіцяли долучитися до пошуку і притягнення до відповідальності тих учасників злочину, якими досі не займається поліція.

Нагадаємо, минулого тижня фраківський активіст повідомив, група студентів в Івано-Франківську близько тижня вчиняла наругу над двома неповнолітніми дівчатами 11 і 12 років. Натомість у поліції запевнили, що про цей факт їм відомо та проводиться розлідування. Водночас франківські активісти переконані, що поліція затягує цю справу.

До теми: Правоохоронці вважають, що інцидент з розбещенням неповнолітніх франківчанок стався через брак виховання

Секс-скандал з неповнолітніми: Арабська община Франківська просить не судити про всіх через вчинок одного