Франківським учасникам АТО вручили житло


Сьогодні, 25 лютого розпочалась 37 сесія міської ради.

Засідання розпочали з вручення нагород та квартир для учасників АТО, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Зокрема привітали з 80-м днем народження професора Миколу Лесюка. Варто зауважити, що присутня на сесії депутатка Верховної ради Оксана Савчук вручила Миколі Лесюку першу відзнаку проєкту «Славетні Галичани».

Також вручили квартири учасникам бойових дій і дітям-сиротам на вулиці Софіївка, 39.  Двокімнатну квартиру отримали учасники бойових дій: Віталій Устінський, Роман Босович, та вдова загиблого бійця Олена Турусова. Однокімнатну отримав учасник АТО Віталій Попович.

Протягом 2019 року в місті придбали 5 квартир для сиріт. Сьогодні вручили першу однокімнатну квартиру придбану цьогоріч за кошти державної субвенції для дівчини-сироти.

«Ми активно працюємо, щоб учасників АТО, родини загиблих і сироти отримали житло. Так, є багато потребуючих, але хлопці і дівчата які перебувають на сході, потребують нашої підтримки. Ця війна на довго, адже Москва не спить і хоче нас розділити. Ми пам’ятаємо тих, хто нас захищає на сході. За цей рік загинув вже 21 хлопець. Тому ми сьогодні робимо хорошу справу. Більше ніж 220 учасників бойових дій в нашому місті вже отримали житло», - сказав мер.