Мати дівчини стоматолога-різника каже, що той її бив


Сьогодні, 19 листопада, в Івано-Франківському міському суді продовжили розгляд резонансної справи так званого стоматолога-різника Вуйціва. Як відомо, його звинувачують у вбивстві двох осіб. Співмешканку Вуйціва Бойко звинувачують у приховуванні злочинів та вирощуванні наркотичних рослин.

Оскільки минулого разу колегія суддів не встигла заслухати всіх свідків, то сьогодні допит продовжили. І першим свідком була мати підозрюваної Бойко. Жінка розповіла, що про вбивство їй нічого відомо не було. Але пригадує, що в той час як трапились ці жахливі злочини, її донька була стривожена та чимось переймалась. Але матір не могла й припустити причину цього хвилювання. Щодо стосунків з Вуйцівом, то мати впевнена, що він застосовував до її доньки силу. Адже вона приходила додому у подертому одязі та з синцями. До правоохоронців мати не зверталась, адже донька запевняла, що вони самі розберуться. Мати розповіла, що її донька вживала наркотики, які вирощувала вдома та замісну терапію.

Натомість адвокати захисту цікавились для чого жінка знайомилась з батьками Вуйціва, якщо була проти стосунків доньки з ним. Та повідомила, що цього хотіла її донька, адже вони планувались одружитись. І Вуйців навіть подарував Бойко перстень.

Також адвокати Вуйціва поцікавились чи матері було відомо, що Бойко раніше порізала ножем Вуйціва. Мати зізналась, що їй про цей факт відомо від доньки. Та матері розповіла, що вдарила ножем Вуйціва заради самозахисту, адже той її дуже бив, хапав за волосся і стукав головою до якогось бетону. Тому вона вхопила ножа і порізала його.

Натомість колегія суддів цікавились якими були стосунки між матір'ю та донькою. А саме, як так трапилось, що донька вживала наркотики і навіть вирощувала їх вдома. Мати відповідала, що не могла побороти ці погані звички доньки, а коли в її житті з'явився Вуйців, то й поготів не могла нічого зробити. Адже той мав на не сильний вплив.

На цьому допит матері обвинуваченої закінчився.

До теми: Суд у справі стоматолога-різника: Мати вбитого Струтинського впізнала сина за тату на нозі

Прокурор зачитав обвинувальний акт стоматологу-різнику: Приревнував – вбив – розчленував

Жахливі подробиці обвинувального висновку, висунутого франківському стоматологу-різнику

У справі франківського "стоматолога-різника" з'явилися 13 свідків

Мати жертви франківського стоматолога-різника впевнена, що він вбивав не один