Містянам пропонують платити за комуналку у франківських бібліотеках


В читальному залі Івано-Франківської централізованої бібліотечної системи відбувся тренінг для працівників бібліотек на тему “Здійснення комунальних платежів через бібліотеки міста”.

Тож тепер іванофранківці у будь-якій бібліотеці міста за допомогою платіжної картки можуть оплатити комунальні платежі, або ж перевірити стан рахунку та здійснених операцій, замовити повірку лічильника та внести показники, передає кореспондент Бліц-Інфо.

"Якщо ви не впевнений користувач Інтернету – запрошуємо до найближчої бібліотеки, де вам професійно допоможуть у цьому розібратись, навчать здійснювати комунальні платежі, перевіряти стан рахунку та здійснених операцій, замовляти перевірку лічильника, вносити показників тощо. Послуги е-урядування у бібліотеці є дуже актуальними і необхідними. Не всі жителі мають доступ до Інтернету, в той час безкоштовний Wi-Fi зараз майже у кожному кафе, магазині, тощо ... І саме бібліотека, технічно оснащена, з безкоштовним Інтернетом може запропонувати громаді такі послуги", - зазначають у читальному залі.