На Рогатинщині автівка врізалась у припарковане авто


ДТП трапилося 25 лютого о 04:00 в с. Воронів Рогатинського району. Про це інформує управління з питань цивільного захисту ОДА.

Водій автомобіля "Ауді", (реєстрація республіки Польща), 29-річний житель м. Івано-Франківськ, не впорався з керуванням та з'їхавши на обочину, допустив зіткнення з автомобілем "КІА", який там стояв, що належить 45-річному жителю м. Решетилівка Полтавської області. Біля авто перебував водій вказаного транспортного засобу, та пасажир 20-річний житель м. Решетилівка та в салоні даного автомобіля знаходилась гр. 20-річна жителька м. Решетилівка.  

Внаслідок ДТП дані особи отримали тілесні ушкодження та каретою швидкої доставлені до Рогатинської Центральної районної лікарні. 20-річний пасажир "Кіа" з діагнозом: забій поперекового відділу хребта, закритий перелом поперекового відростка, забій грудної клітки зліва, закрита травма живота; водій з діагнозом: забій поперекового відділу хребта, забій лівого плечового суглобу, забій лівого колінного суглобу та гомілково- ступеневого суглобу; пасажирка "КІА" з діагнозом: забійна проникаюча рана нижньої губи зліва.