Неочікуваний поворот: Прикарпатський нардеп погрожує "здати" колегу, що нечесно заробляє мільйони на ремонті доріг


Народний депутат від Прикарпаття Юрій Соловей погрожує розповісти хто з його колег "кришує" процес ремонту доріг в області, не гребуючи будь-якими методами. А все через погрози керівника фірми "ПБС" Романа Родзоняка зірвати тендер на ремонт дороги Р-24.

Про це нардеп написав на своїй сторінці у Facebook.

"Межі цинізму і бажання заробити грошей немає межі. Вчора на екстренній нараді представник ПБС Родзоняк заявив, що якщо їм не віддадуть будувати дорогу Р-24 вони зірвуть тендер та почато робіт подачею заяви до Антимонопольного комітету. Не відкрию секрет коли скажу, що Родзоняк це фунт, який діє в інтересах відомого івано-франківського народного депутата. Саме тому звертаюсь до нього і попереджую, що якщо він зірве будівництво "дороги життя" для мешканців Косівського та Верховинського районів я оприлюдню:
1. Хто реально вибиває гроші на будівництво доріг, а хто на цьому будівництві заробляє мільони прикриваючись масовим піаром про нібито якість будівництва. 
2. Хто з народних депутатів "кришує" цей процес?
3. Як і за що було звільнено керівника САД в Івано-Франківській області?
4. Скільки мільонів і скільки кілометрів можливих відремонтованих доріг коштують перемоги компанії ПБС на тендерах. 
5. Як прикриваючись депутатським мандатом здійснюється тиск на проектні організації та тендерні комітети з метою прийняття рішень в внтересах однієї компанії?"
, - написав Юрій Соловей.

За словами народного обранця, він здійснював всі непублічні заходи для того,  щоб "не допустити цього" стосовно свого колеги по фракції.

"На жаль результату не дало. Іншого шляху як публічність я не бачу. Вперше за останні 10 років вдалось передбачити 75 млн в бюджеті для ремонту дороги Р-24 і зроблю все, щоб не дозволити зірвати цей процес деяким народним депутатам, які діють виключно в своїх меркантильних інтересах", - каже Соловей.

Як відомо, фірму "ПБС" пов'язують з народним депутатом Олександром Шевченком. Та й сам він неодноразово говорив, що має безпосереднє відношення до фірми "ПБС".

До теми: Благі наміри чи піар? Прикарпатські нардепи зірвали старт ремонту дороги Н-09

Нардеп Шевченко заявив, що на Прикарпатті погані дороги через контроль громадськості

Нардепи погрожують начальнику Автодору Прикарпаття, вимагаючи долучити потрібну фірму до ремонту дороги Н-09