Область планує профінансувати друк книг на більш ніж мільйон гривень


У департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Івано-Франківської обласної державної адміністрації триває конкурс на визначення переліку книжкових видань, пропонованих до випуску (закупівлю) за кошти обласного бюджету у 2015 році.

Прийом заявок на участь у конкурсі тривав протягом 30 календарних днів, починаючи з 22 січня. За цей час, відповідно до вимог та умов конкурсу, подано 70 пропозицій  на  загальну суму 4 019 460,0 гривень. 

Надалі згідно з умовами конкурсу  23 члени експертної ради з питань книговидання, до якої входять відомі в області  письменники, науковці, видавці,  журналісти, шляхом рейтингового голосування  визначать остаточний перелік книжкових видань. Його буде затверджено розпорядженням обласної державної адміністрації та оприлюднено у ЗМІ.

Слід зазначити, що у 2015 році на виконання  заходів з підтримки книговидання  «Обласної програми захисту і розвитку української мови на території Івано-Франківської області на 2013-2015 роки»  та  «Регіональної цільової Програми підтримки книговидання на 2011-2015 роки»    граничний обсяг фінансування  з обласного бюджету складає  1 125 000,0 гривень.

Закупівля (друк) за бюджетні кошти суспільно-значущих книжкових видань буде проводитися відповідно до вимог Бюджетного кодексу України,  Закону України «Про здійснення державних закупівель» та інших нормативно-правових актів.

Для того, щоб побачити перелік конкурсних пропозицій, натисніть сюди