Суд у справі очільника патрульних перенесли, бо він у лікарні


Сьогодні, 5 липня, в Івано-Франківському міському суді мав відбутись розгляд справи начальника патрульної поліції Дмитра Міхальця.

Як відомо, очільника патрульної поліції звинувачують у нанесенні трьох синців учаснику АТО Івану Чайковському. Йому інкримінують ч. 2 ст.365 ККУ. Раніше справу розглядав суддя Володимир Попович та після завершення повноважень, справу розпочали розглядати за участі нового судді - Олега Лазаріва.

Сьогодні до зали суду прийшли потерпілий з адвокатом. Втім, не з'явився сам обвинувачений. Його захисник подав клопотання про перенесення засідання через те, що Міхалець перебуває у лікарні. Довідку з медзакладу захисник обіцяв подати на наступне засіданя.

Оскільки без обвинуваченого суд не може проводити засідання, то його перенесли на 8 серпня 11:00.

Нагадаємо, на минулому суді сторона потерпілого подала цивільний позов на відшкодування йому 142 тисяч гривень. Тож суд переніс розгляд, аби сторона захисту має право на ознайомлення з позовом. Головному копу Івано-Франківська світить від 3 до 8 років позбавлення волі. На попередньому засідання потерпілий Чайковський розповів свою версію подій у кабінеті Міхальця.

Детальніше про конфлікт між Дмитром Міхальцем та Іваном Чайковським кореспондент Бліц-Інфо писав у матеріалі "Старе ДАІ проти нової поліції? Кілька цікавих фактів у конфлікті Міхальця та Чайковського".

До теми: В міському суді визначають запобіжний захід для головного копа Франківська

Очільника патрульної поліції звинуватили у побитті учасника АТО

Ніхто нікого не бив, - Міхалець спростовує побиття учасника АТО

Прокуратура Прикарпаття оголосила підозру начальнику патрульної поліції Івано-Франківська

Дмитро Міхалець впевнений, що немає права здаватись і зраджувати довіру франківців

Справу Міхальця вивчали у Генпрокуратурі