Цьогоріч на Прикарпатті закрили вже вісім незаконних АЗС


Про це повідомили під час спільної наради по формуванню робочих груп з протидії незаконному гральному бізнесу, надрокористуванню, обігу деревини, тютюнових виробів, пального, спирту та лікеро-горілчаної продукції.

За словами начальника Головного управління Нацполіціі в області Володимира Голубоша, з початку року на Прикарпатті запроваджено 4 кримінальних провадження за гральний бізнес, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Одна справа стосовно двох осіб направлена до суду. Загалом вилучено 143 одиниці грального обладнання та 300 тисяч гривень.

«Гральний бізнес найбільше поширений був у Франківську, Коломиї та Калуші. Вжиті заходи щодо вивісок. Ви бачите, що їх немає. Якщо є інформація, що такі заклади працюють, то повідомляйте нас і ми будемо працювати»,- додав Голубош.

На нараді також обговорювали обіг пального. Зокрема, вже є одне кримінальне провадження та складено 12 адмінпротоколів. Вилучено обладнання на суму 4 мільйони 640 тисяч гривень. Демонтовано три АЗС за порушення та 5 за кримінальним провадженням.

Також проводиться досудове розслідування в 4 кримінальних провадженнях. У 2020 вже складено 96 адмінпротоклів за фактом виготовлення і розповсюдження алкоголю та тютюну. До органів фіскальної служби було направлено 7 повідомлень. Головний поліцейський додав, що 18 кримінальних впроваджень зареєстровано через незаконний обіг деревини.

«До суду направлено вже два кримінальних проваджень. Сума збитків - 113 тисяч 550 гривень. Також зареєстровано одне провадження за вивіз піщано-гравійної суміші»,- зауважив Голубош.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!