У франківській катедрі всі богослужіння будуть «за закритими дверима»


В Україні, як і в цілому світі, продовжується карантин у зв’язку із небезпекою поширення коронавірусу Covid-19.

Враховуючи заборону збиратися в наших храмах в кількості понад 10 осіб, духовенство Архікатедрального собору Воскресіння Христового повідомляє, що від завтрашнього дня, 4 квітня, всі богослужіння відбуватимуться «за закритими дверима». До такого кроку отці були змушені вдатися, оскільки не можливо змусити вірних не приходити на богослужіння не більше, як 10 осіб. В той же час, храм буде відкритий для приватних молитов протягом усього дня, за винятком часу богослужінь. Про це повідомили у пресслужбі Архієпархії.

Церква відчуває усю повноту відповідальності за своїх вірних, а тому й надалі продовжує заносити молитви до Престолу Всевишнього за усіх людей, особливо ж – лікарів та всіх, хто постраждав від цієї страшної недуги.

Пригадуємо, що з перших днів карантину, Архікатедральний і Митрополичий собор Воскресіння Христового активно розпочав трансляцію богослужінь в режимі онлайн. Зараз ця функція можлива для будь-якого користувача в будь-якому куточку світу.

Щоденна радіо трансляція Літургії відбувається о 8.00 год. на радіо «Дзвони» (від понеділка до суботи),  о 17:00 (у понеділок, вівторок та четвер) та о 10.00 год. щонеділі і свята. Радіо Дзвони - 105,8 FM,
або он-лайн за цим посиланням.

Трансляцію Божественної Літургії з Архікатедрального собору щодня о 8.00 год. в будні дні та о 8.00 год. і 10.00 год. в неділі і свята, можна дивитися в наступний спосіб: 

   YouTube - канал
   Facebook сторінка Архікатедрального собору

Трансляція Служби Божої на Телеканалі РАІ проходить щонеділі, о 10.00 год.

   Facebook сторінка телеканалу РАЇ

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!