Додому "на щиті" повертається 19-річний воїн з Франківська Юрій Гук


Юрію Гуку у травні мало виповнитися лише 20. Хлопець на війну пішов добровольцем, приєднавшись до лав 3 окремої штурмової бригади.

Про смерть воїна повідомили на сторінці ліцею №16 Івано-Франківської міської ради

"Страшна звістка знову прилетіла чорним зловісним птахом, перетворивши весняний день у темряву нестерпного болю і глибокої жалоби. Під час виконання бойового завдання героїчно загинув Гук Юрій Романович, випускник Ліцею №16, 03.05.2004 р.н. Став Янголом у 19. Добровольцем поповнив лави 3 ОШБр. На жаль, війна забирає від нас цвіт нації – молодих, мужніх, відданих Україні патріотів.

У наших серцях та пам’яті Юрій назавжди залишиться Героєм, який поклав своє життя за волю України. А його ім’я вже викарбуване на скрижалях історії визвольної боротьби проти російського окупанта. У скорботі схиляємо голови, поділяючи біль непоправної втрати разом із рідними та вшановуємо світлу пам’ять гідного сина України. Сумуємо всією ліцейною громадою. Спочивай з миром, Юрію! Слава Україні! Слава всім полеглим Героям, які тепер з небес охоронятимуть нашу Батьківщину", - висловили співчуття у закладі, де навчався захисник.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!