Ком'юніті неймовірних: як працює франківський клуб активних жінок


В Івано-Франківську розпочав роботу Клуб активних жінок. Щосуботи прогресивні жінки міста збираються в освітньо-культурному Гончаренко центрі, аби обговорити те, що «накипіло», поділитися досвідом та розвивати свої таланти.

Як зазначають організатори, щотижневий клуб запустили у відповідь на запит відвідувачів центру. 

«На курси та зустрічі до нашого простору приходить чимало активних та прогресивних жінок, які прагнуть саморозвитку. Серед них і переселенки, які шукають у Франківську спільноту однодумців. Аби створити таку спільноту, ми запустили Клуб активних жінок. Щосуботи ми збираємося  та спілкуємося, обмінюємося досвідом, займаємося йогою та проводимо майстеркласи», — діляться у Гончаренко центрі Івано-Франківськ. 

Організатори додають: кожна зустріч Клубу присвячена новій темі. Зокрема, учасницям розкажуть про особливості занять йогою для підтримки фізичного та ментального здоров'я, навчатимуть малювання та проводитимуть зустрічі із видатними жінками Прикарпаття та всієї України.

«На зустрічах міркуватимемо про виклики, які стоять перед українськими жінками сьогодні і долатимемо їх разом. Ми відкриті до нових тем і нових гостей, тож чекаємо франківок будь-якого віку», — кажуть у просторі. 

Зустрічі курсу проводять щосуботи о 13:30 за адресою вул. Незалежності, 113. Для участі достатньо зареєструватися за цим посиланням

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!