На Прикарпатті уламки збитих "шахедів" зачепили критичну інфраструктуру - влада


Вранці 18 квітня росіяни завдали удару по Прикарпаттю - цілю була критична інфраструктура. За даними влади, ППО збила всі безпілотники, обійшлося без постраждалих.

Про це розповіли міський голова Франківська Руслан Марціків в ефірі радіо "Західний полюс" та голова ІФ ОВА Світлана Онищук.

За словами Марцінківа, ППО відпрацювала добре. Але уламки збитих дронів впали на об'єкт критичної інфраструктури.

"Добре спрацювала протиповітряна оборона. На жаль, уламки спричинили загоряння деякої інфраструктури критичної. Є проблема... Зараз надзвичайники працюють у тих місцях...", - заявив Марцінків.

"Ранок для Прикарпаття почався неспокійно. На світанку ворог атакував Івано-Франківщину ударними безпілотниками. Ціллю були об’єкти критичної інфраструктури. Усі повітряні цілі знешкоджені. Унаслідок падіння уламків виникли пожежі. На щастя, обійшлося без постраждалих. На місці працюють відповідні служби. Ситуація контрольована", - повідомила Онищук.

 

Так, близько 7 ранку в Івано-Франківську були чутні звуки вибухів, через короткий проміжок часу пролунали нові вибухи. Також відомо про вибухи в Івано-Франківській області.

Головне фото ілюстративне.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!