Під час Великодня за порядком на Прикарпатті стежитимуть понад тисячу правоохоронців


На території області богослужіння заплановані з 4 по 5 травня у понад 1085 культових спорудах. Заходи проходитимуть з урахуванням обмежень, встановлених режимом воєнного стану.

Великодні кошики прикарпатці зможуть освятити до комендантської години, або після її завершення.

Посилену охорону публічного порядку та безпеки на Великдень здійснюватимуть понад 1 тисяча поліцейських.

"Ураховуючи умови воєнного часу, закликаємо мешканців та гостей краю не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, не порушувати комендантську годину, дотримуватися заходів безпечної поведінки в громадських місцях та в побуті, не зловживати спиртними напоями та не порушувати Правил дорожнього руху. Нагадаємо, комендантська година на Прикарпатті і у період Великодніх святкувань триває з 00.00 до 05.00",- закликають у обласній поліції.

У разі виявлення невідомих чи вибухонебезпечних предметів, зброї або підозрілих осіб, що вчинили чи готуються вчинити правопорушення, слід негайно повідомити до поліції за номером 102. 

Також цілодобово працює поліцейська спецлінія 102, а також працюють альтернативні канали для звернень до поліції у застосунку чат-бот Телеграм: @ifpolice_bot в Telegram. Або можна написати повідомлення на сторінці у фейсбуці «Поліція Івано-Франківської області» за посиланням: https://www.facebook.com/frankivsk.police/.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!