Прикарпатський аналітик закликає не висміювати бажання людей йти у депутати


Інформаційний аналітик Ігор Ткач закликає не нівелювати та не маргіналізувати право людини балотуватися у депутати та бути обраним.

"У багатьох френдів в стрічці бачу рамку на суржику "Вопше нікуда не балотіруюсь". В час засилля політреклами наче заходить, весело і гамірно. Автор - шанований мною митець. Точно нічого поганого не мав на меті. Але є одне але. Вважаю, що все це є маргіналізація і нівелювання тих, хто балотується, без розбору партій та округів. Це давня кегебістська тема говорити що "політика-це брудна справа". Просто в новій обгортці. 

Уміймо побачити в собі радянські сценарії, які досі живі. Якщо людина нікуди не балотується - то тут немає чим хвалитися. Встидатися теж нема чого, але можна змовчати. Кегебісти ніколи серйозно не говорили "продай родіну", все на жартах.

Я нікого з тих, хто рамку приміряв не звинувачую, але закликаю - спробуйте зрозуміти який поведінковий сценарій туди закладено. Давайте думати разом.
Небалотування виглядає наче якась чеснота. Ви ж цим наче хвалитесь, хіба ні? Відповідно, балотування подається як якийсь моральний недолік. Хіба ні? Ви серйозно? Висновки робіть самі.  Балотуватись - це ні добре, ні погано - тут нема ні чим хвалитися, ні встидатися. Але ж ні, є хтось хто нам з того боку монітора підкаже як правильно жити. Думаймо якщо маємо чим!", - написав Ігор Ткач у мережі.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!