Вночі окупанти атакували Україну з повітря


Цієї ночі окупанти атакували з повітря кілька областей України. За ніч та ранок 25 червня росія випустила по Україні приблизно 40 ракет, включно з пусками з моря та тактичною авіацією.

Попередньо ударів завдали по Київській, Житомирській, Львівській, Тернопільській, Чернігівській, Харківській, Дніпропетровській, Миколаївській областях.

Інформація щодо “прильотів” офіційно підтверджена поки у чотирьох областях – ЛьвівськійЖитомирській, Чернігівській та Дніпропетровській, пише Бліц-Інфо.

Сьогодні о 4 годині ранку ракетного удару зазнав військовий об‘єкт на Яворівщині. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький. За попередньою інформацією, ПВК «Захід» вдалося збити дві ракети. Чотири, на жаль, долетіли. Внаслідок ракетного удару четверо постраждалих: один середньої важкості, троє - легкої. Усіх госпіталізовано.

Житомирська ОВА повідомила про вибухи у регіоні близько 5-ї ранку. Людей закликали залишатись в укриттях та не нехтувати небезпекою.

Згодом міський голова Житомиру Сергій Сухомлин розповів, що вночі навколо міста були обстріляні військові об’єкти. Обстріли тривали з літаків з території Білорусі. Сумарно по військових частинах та обєктах навколо міста було запущено 24 ракети. Сухомлин не коментує, чи були жертви та руйнування, але зазначив, що у самому Житомирі «прильотів» не було.

Також офіційно відомо про обстріли Чернігівської області. Близько 5 ранку голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус повідомив про вибухи у Десні.

“Чернігівщина. Селище Десна зазнало чергового ракетного обстрілу. Подробиці згодом. Прошу не публікувати фото і відео “прильотів”, – написав він.

За попередніми даними, загиблих внаслідок ракетного обстрілу селища Десна немає.

Крім того, під ракетні удари потрапили Широківська та Зеленодольська громади Дніпропетровської області, постраждала 60-річна жінка. Про це повідомив голова ОВА Валентин Резніченко.

«Ніч довгих повітряних тривог. І знову під обстрілом Криворізький район. Під удари артилерії потрапили Широківська та Зеленодольська громади.У Зеленодольську постраждала 60-річна жінка. Пошкоджений дачний будинок.В інших районах області на цю хвилину спокійно», – зазначив він.

Зокрема, близько 6-ї години міський голова міста Миколаїв Олександр Сєнкевич писав про вибухи у місті, наразі нової інформації немає.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!