Юним прикарпатцям дозволили не їхати на ЗНО, якщо не дає паводок


Мешканці підтоплений районів Івано-Франківщини мжуть пройти зовнішнє незалежне оцінювання на додатковій сесії, яка пройде пізніше.

 Про це йдеться в повідомленні Українського центру оцінювання якості освіти, передає Бліц-Інфо.

"Шановні учасники зовнішнього незалежного оцінювання, які мешкають у населених пунктах Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Чернівецької областей, що потерпають від повені, ми занепокоєні руйнівними наслідками стихії.Очевидно, що в ситуації, що склалася, Вам у жодному разі не можна наражати себе на додаткову небезпеку, тому, якщо Ви сумніваєтеся, чи зможете доїхати до пунктів тестування, просимо за Вас залишатися вдома і взяти участь у додатковій сесії ЗНО. Наші колеги з Івано-Франківського та Львівського регіональних центрів оцінювання якості освіти підтримають Вас і проконсультують. На сайтах цих центрів буде розміщено зразок заяви про участь у додатковій сесії, яку Ви маєте подати. Ми сподіваємося, що випробовування на міцність природою скоро завершаться, а Ви зможете показати свій найвищий результат на ЗНО і вступити до омріяних вишів", - зазначають в УЦОЯО.

Для проходження зовнішнього незалежного оцінювання під час додаткової сесії необхідно протягом 5 робочих днів з урахуванням дня проведення тестування подати до Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії та відповідну заяву зразок тут.

Документи можна подати особисто або надіслати поштою.

Якщо особа, яка подає заяву на додаткову сесію, проживає в населеному пункті, що постраждав від повені і в якому немає можливості скористатися послугами Укрпошти, то рекомендуємо відскановані документи надіслати на електронну адресу ІФРЦОЯО office@test.if.ua

При надсиланні документів поштою датою подачі документів уважається дата, зазначена на штемпелі.

Документи надсилати за адресою:

Івано-Франківський РЦОЯО
вул. С. Бандери, 1
м. Івано-Франківськ,
76018

Детально з умовами участі у додатковій сесії та переліком необхідних документів, що підтверджують факт неучасті в основній сесії, можна ознайомитися тут.

Якщо в особи, яка подає заяву на додаткову сесію, немає можливості отримати відповідну довідку від підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій (про підтвердження факту повені та відсутності транспортного сполучення), то рекомендуємо отримати такий документ в органах державної влади чи місцевого самоврядування.

Рішення щодо реєстрації для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання ухвалює регламентна комісія Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Результати розгляду заяв будуть оприлюднені на цьому сайті та надіслані заявникам (витяг з протоколу).

Читайте також: На Прикарпатті затопило 161 місто і село

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!