В Івано-Франківську горів "Камаз"


За минулу добу на Прикарпатті зареєстровано 12 пожеж, з них 6 – у екосистемах. Про це повідомляє управління ДСНС в області.

Зокрема, 30 березня о 16:17 в селі Хімчин Косівського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено стайню. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

30 березня о 18:27 горів вантажний автомобіль «Камаз» в місті Івано-Франківськ по вулиці Галицькій. Вогнем пошкоджена електропроводка автомобіля. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки автомобіля.

О 19:35 в селищі Солотвин Богородчанського району виникло займання в кімнаті двохповерхового житлового будинку. Вогнем пошкоджений перестінок житлової кімнати. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електромережі.

Того ж вечора, о 20:40 в селі Середнє Калуського району горіло дерево. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
31 березня о 01:45 в селі Пасічна Надвірнянського району сталася пожежа житлового будинку. Вогнем знищено речі домашнього вжитку та пошкоджена підлога. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку власника.

Також за минулу добу рятувальники 6 разів виїжджали на гасіння пожеж в екосистемах.