В Івано-Франківську проведуть Марш за життя та сімейні цінності


Сьогодні, в Івано-Франківську відбулась прес-конференція з нагоди проведення Маршу за життя та сімейні цінності за участі Єпископа помічника Івано-Франківської Архієпархії Преосвященного Владики Йосафата, міського голови п. Романа Марцінківа, духовенства та представників місцевої християнської організації «Рух за життя».

На прес-конференції піднялося питання актуальності проведення Маршу за життя, ділення досвіду інших міст, де вже відбувся подібний захід, та, навіть, інших країн, які на державному рівні офіційно заборонили проведення абортів, інформує прес-служба Архієпархії УГКЦ.

«Івано-Франківськ повинен твердо стояти на позиції збереження життя», - переконаний міський голова.

За його словами легалізації ненормальних, протиприродних законів (аборти, одностатеві шлюби), не веде країну до Європейської інтеграції, поза як такі країни, як Польща, Ірландія зуміли вистояти власну, християнську позицію, хоча обидві країни є в ЄС.

Владика Йосафат розповів присутнім про кару Господню, яка спала на міста Содом і Гомора за те, що тамтешні жителі вели свавільне, розпусне життя та його пропагували. «Нам, християнам, вартує бути світлом і не боятися вийти на рух за збереження життя. Всі християнські цінності дані нам як дар і ми повинні його зберегти», - наголосив Архієрей.

Також Преосвященний Владика закликав усіх містян не бути байдужими і прийти на цей Марш. 

«Ця хода має підкреслити бажання нашого народу бути батьками і народжувати», - підсумував він.