Шевченко відповів на погрози Солов'я. Каже, що в того теж "рильце в пушку"


Народний депутат від Прикарпаття Юрій Соловей погрожує розповісти хто з його колег "кришує" процес ремонту доріг в області, не гребуючи незаконнми методами. А все через погрози керівника фірми "ПБС" Романа Родзоняка зірвати тендер на ремонт дороги Р-24.

За словами Солов'я, "межі цинізму і бажання заробити грошей" у деяких його колег немає межі, натякаючи на нардепа Олександра Шевченка.

"Вчора на екстренній нараді представник ПБС Родзоняк заявив, що якщо їм не віддадуть будувати дорогу Р-24 вони зірвуть тендер та почато робіт подачею заяви до Антимонопольного комітету. Не відкрию секрет коли скажу, що Родзоняк це фунт, який діє в інтересах відомого івано-франківського народного депутата"

Тож нардеп погрожує відкрити карти та здати колегу, що "кришує" процес ремонту доріг та "прикриваючись депутатським мандатом здійснюється тиск на проектні організації та тендерні комітети з метою прийняття рішень в інтересах однієї компанії", якщо той і далі перешкоджатиме ремонту "дороги життя".

Прикметно, що відповідь від Шевченка не забарилась. Очевидно, що зразу ж зрозумів на кого зробив "наїзд" колега по фракції. Він натякнув, що в Солов'я теж "рильце у пушку".

"Якось нервує колега ... Його інтереси фінансові хтось очевидно зачепив... Його брат бігає в управління доріг і відстоює інтереси фірми, яку акцептовано в третьому лоті, а не директор фірми... Реальним будівництвом автодоріг там і не пахне.Совпаденіє? Дехто дороги будує, дехто мріє тільки про свої хабарницькі інтереси", - заявив Шевченко, не вказавши кого стосується остання фраза.

Стає зрозуміло, що деякі прикарпатські обранці замість того, щоб представляти інтереси громади, займаються лобіюванням своїх бізнес-інтересів. А коли вони перетинаються, між народними обранцями починається справжнісінька війна, очевидцями яких стає й виборець. Скільки ще таких викривальних фактів випливе від час нових виборів, важко й уявити.

До теми: Благі наміри чи піар? Прикарпатські нардепи зірвали старт ремонту дороги Н-09

Нардеп Шевченко заявив, що на Прикарпатті погані дороги через контроль громадськості

Нардепи погрожують начальнику Автодору Прикарпаття, вимагаючи долучити потрібну фірму до ремонту дороги Н-09

Нардеп Шевченко погрозами та маніпуляціями намагається залучити свою фірму до ремонту дороги Н-09?