Свідок у справі стоматолога-різника розповів нові жахливі подробиці подвійного вбивства


Сьогодні, 19 листопада, в Івано-Франківському міському суді продовжили розгляд резонансної справи так званого стоматолога-різника Вуйціва. Як відомо, його звинувачують у вбивстві двох осіб. Співмешканку Вуйціва Бойко звинувачують у приховуванні злочинів та вирощуванні наркотичних рослин.

Спочатку колегія судів заслухала свідчення матері підозрюваної Бойко, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

Другим свідком на сьогодні був товариш Вуйціва Сергій П. Чоловік розповів, що в день вбивства Антона Кучерука розпивав з Вуйцівом спиртні напої. Вони випивали у різних місцях. Назвати дату того дня він не зміг, але пригадав, що то був початок жовтня. Десь під час того "свята" до них приєднався і Кучерак. В якийсь момент Вуйців та Кучерак залишились самі в стоматкабінеті, поки інші були у квартирі. Назад до них повернувся тільки Вуйців. Бойко того дня він не бачив.

Загалом свідок зізнався, що Бойко його сусідка, але він її особисто не знав і навіть не вітався на вулиці. Щодо стосунків між Вуйцівем та Бойко, то він свідок взагалі не хотів про це говорити, посилаючись на те, що то все плітки. І навіть зізнався, що й сам не вірив у те, що говорили знайомі, оскільки вони йому здавалась на рівні божевільних вигадок та наслідком збоченої фантазії. Мовляв, ходили плітки, що парочка любила "розважатись", "оглядаючи" безпритульних. Щодо поведінки обвинувачених, то свідок запевняє, що Вуйців завжди був "собі на умі". І навіть коли випивав, то був стриманим. Бойко ж натомість, вважав трохи неадекватною, оскільки вона одного разу навіть приревнувала Вуйціва до дружини свідка і грубо з нею спілкувалась.

На запитання адвоката чи помічав свідок ревність Вуйціва, той зізнався, що так. За словами свідка, одного разу Бойко до нього посміхнулась під час спільного з Вуйцівом візиту до магазину. На що Вуйців глянув на свідка дуже злісно, що той зрозумів "що йому можуть настукати по кабіні".

Свідок також зізнався, що того дня вони з компанією окрім алкоголю, курили коноплю.

За словами допитуваного, про вбивства він нічого не знав, але мав підозри, що вони вбили їхніх друзів. А саме, проаналізувавши з матірю Кучерака перебіг подій того дня. Окрім того, пригадав допитуваний, коли Вуйців вирвав йому зуб, свідок зауважив, що багато крові. На це Бойко відповіла, що багато крові тут було раніше - "аж по коліна і вона все відмивала". На запитання, звідки була та кров, Бойко свідку не відповіла.

На цьому допит свідка був завершений, тож колегія суддів оголосила перерву до 10 години 18 грудня.

До теми: Мати дівчини стоматолога-різника каже, що той її бив

Суд у справі стоматолога-різника: Мати вбитого Струтинського впізнала сина за тату на нозі

Прокурор зачитав обвинувальний акт стоматологу-різнику: Приревнував – вбив – розчленував

Жахливі подробиці обвинувального висновку, висунутого франківському стоматологу-різнику

У справі франківського "стоматолога-різника" з'явилися 13 свідків

Мати жертви франківського стоматолога-різника впевнена, що він вбивав не один