Франківська студентка стала першим "Амбасадором басейну Дністра"


До Дня Дністра вперше визначили та нагородили «Амбасадора басейну Дністра» від України. В неділю, свого Амбасадора визначить Молдова.

Басейн Дністра має свого першого Амбасадора. Ним стала студентка другого курсу, спеціальності «Екологія», Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Тємченко Марія Тарасівна. Про це повідомили у Дністровському БУВР.

На конкурс надійшли роботи від учасників з різних куточків басейну Дністра. Комісія уважно розглянула всі заявки, ознайомилась з описаними програмами і обрала переможницю. Статуетку "Амбасадора" і сертифікат на 15 000 гривень для реалізації власної програми заходів переможниці вручив в.о. начальника Дністровського БУВР Віталій Андрійчук. 

У свою чергу, Амбасадорка поділилася амбітними планами щодо реалізації своєї річної програми заходів із залученням екосвідомої молоді для покращення екологічного стану Дністра.

Статус Амбасадора дозволить молодій екологині не лише втілити свої цікаві ідеї, а й протягом року активно долучатися до роботи Дністровського басейнового управління водних ресурсів, лабораторії моніторингу вод, Дністровської комісії тощо.

На зображенні може бути: 2 людини та текст

Організаторами конкурсу виступили: Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України, Державне агентство водних ресурсів України, Дністровське БУВР спільно з проєктом ЄС EU4Environment - Водні ресурси та дані про навколишнє середовище.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!