Суд обрав запобіжний захід чоловікам, які з сокирами напали на ветерана "десятки"


Суд обрав запобіжний захід двом чоловікам, які з сокирами напали на працівників Територіального центру комплектування та соціальної підтримки у Чернівецькій області.

Про це Укрінформу повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області.

"Щодо затриманих раніше чоловіків, то за клопотанням слідчих суд обрав запобіжний захід - тримання під вартою без права внесення застави", - зазначили у поліції.

Наразі досудове розслідування триває за ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України - хуліганство, вчинене із застосуванням зброї. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком до 7 років. Також слідство не виключає додаткових кваліфікацій події.

Нагадаємо, 7 березня, у селі Плоска біля КПП "Горлеча" двоє жителів Вижницького району завдали тілесних ушкоджень працівнику військкомату. Поліцейські встановили та затримали порушників. Ними виявилися 28-річний та 43-річний місцеві жителі. За цим фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Згодом стало відомо, що працівник ТЦК, на якого напали з сокирою на Буковині, — Микола Мусензовий, головний сержант 2 взводу, 2 роти, 108 Гірсько-штурмового батальйону коломийської "десятки".



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!