Цими вихідними на Прикарпатті відбудеться грандіоза презентація нового позашляховика від LEXUS


25-27 лютого 2016 року з нагоди виходу нового покоління культового кроссовера Lexus RX на території зимового курорту «Буковель» пройде подія «Lexus High Drive».

25 лютого 2016 вперше всіх гостей курорту чекає подія «LEXUS SKI & SYMPHONY». Це особлива подія, яка поєднує в собі насолоду від споглядання мальовничого карпатського пейзажу, емоції від гірськолижних спусків і натхнення від досконалої музики, пише Аuto-Сonsulting

Протягом дня на сцені, яка буде встановлена ​​на спуску №7, буде грати один з кращих камерних оркестрів країни - «ВІРТУОЗИ ЛЬВОВА», який представляє Україну в престижних концертних залах і на музичних фестивалях по всьому світу. А безпосередньо ввечері почнеться основна програма за участю розширеного складу оркестру, який виконає найкращі хіти сучасності в новому симфонічному звучанні.

В Буковеле пройдет «Lexus High Drive» - Lexus 
26-27 лютого 2016 року триватиме «LEXUS HIGH DRIVE» - захоплюючий тест-драйв нового преміального кросовера Lexus RX в умовах гірських доріг, розроблений українськими експертами з позашляхового керування автомобілями.

В Буковеле пройдет «Lexus High Drive» - Lexus 
Всі бажаючі можуть зареєструватися на тест-драйв нового RX, звернувшись до консультантів на рецепції готелю «RADISSON BLU RESORT» і віп-резиденції «БУКОВЕЛЬ». Крім цього, клієнти Lexus можуть зареєструватися на тест-драйв нового RX на спеціальному сайті www.highdrive.lexus.ua або зателефонувавши з мобільного в службу «Лексус Консьєрж» за номером 247.