В Івано-Франківську відбувся турнір з баскетболу пам’яті Юрія Міщенка


З 26 по 28 лютого в спортивному залі муніципального центру дозвілля відбувся традиційний Всеукраїнський турнір з баскетболу серед юнаків 2004 р.н. і молодших, присвячений пам’яті тренера-викладача ДЮСШ № 2 Юрія Міщенка.

Організували змагання дитячо-юнацька спортивна школа № 2, Департамент молодіжної політики та спорту міської ради за підтримки міського центру «Спорт для всіх».

У цьогорічному турнірі змагались 5 команд, котрі представляли різні регіони України, зокрема на змагання завітали команди Чернігова, Києва, Галича та дві команди з Івано-Франківська.

На урочистій церемонії відкриття учасників радо вітали начальник управління молоді та спорту ОДА Ростислав Микитюк, начальник відділу спорту Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради Денис Рудницький, керівник міської федерації баскетболу Ірина Долішня та директор ДЮСШ № 2 Андрій Гандера.

«Для дітей такого віку дуже важливо змагатись якомога більше. Адже лише у змаганнях вони мають можливість продемонструвати свої вміння, а даний турнір вже в 20-й раз поспіль проводиться в Івано-Франківську і дуже приємно, що до нас завітали команди з різних куточків України» - зазначив Денис Рудницький.

Протягом 3-х днів команди змагались між собою і в підсумку переможцями та призерами стали:

1 місце – Івано-Франківськ

2 місце – Чернігів

3 місце – Київ

Опісля змагань переможці та призери були нагороджені кубками, медалями, а команди-учасниці отримали солодкі подарунки від організаторів.