Голова облради Олександр Сич зустрівся з Генконсулом Республіки Польща у Львові Рафалом Вольські


Голова обласної ради Олександр Сич зустрівся з Генеральним консулом Республіки Польща у Львові Рафалом Вольські. Це перший офіційний візит дипломата на Прикарпаття з часу набуття повноважень.

В ході зустрічі йшлося про посилення співпраці між містами і районами  Прикарпаття та регіонами Польщі, а також налагодження нових контактів, пише прес-служба обласної ради.

"Останнім часом статистичні показники свідчать про спад бізнесових контактів. Сьогодні вкрай важливо активніше працювати саме в цьому напрямку, шукати нові можливості і нові галузі. Окрім цього важливо розвивати міжособистісні контакти, коли молодіжні організації, творчі колективи, науковці та дослідники обмінюються досвідом", - підкреслив Олександр Сич.

В свою чергу Рафал Вольські розповів, що має досвід роботи в органах місцевого самоврядування і розуміє важливість добрих взаємин не лише між органами влади, а й між людьми.

"Контакти нашого громадянського суспільства є надзвичайно важливими. Перебуваючи в Івано-Франківську, був приємно вражений теплими відносинами місцевих мешканців з представниками польської меншини", - підкреслив Генеральний консул. Він також акцентував на потребі активізації субрегіональної співпраці і закликав Прикарпаття долучатися до різноманітних європейських ініціатив.