Головний комунальник каже, що капремонт Коновальця коштуватиме майже, як міст


В Івано-Франківську триває капітальний ремонт вулиць Кардинала Любачівського, Слави Стецько, Лесі Українки, Карпатської січі, Станіславська та Мазепи та інших.

Про це сьогодні, 26 червня на щотижневій оперативній нараді повідомив директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Смушак розповів, що цього року також виробляються документи на ремонт Автолимашівської. Окрім того цього року мають побудувати кільце на перехресті вулиць Довга – Бульвар. Наразі проводяться перемовини з переможцем торгів, оскільки він з незрозумілих причин не приступає до виконання робіт.

Комунальник зазначив, що нещодавно у мережі було багато критики через ремонт вулиці Коновальця, мовляв після дощу стоїть вода. Смушак зауважив, що наразі проводять не капітальний ремонт вулиці, а тільки поточний, адже спочатку потрібно зробити дощовий колектор на Січових Стрільців.

«Попередньо на ремонт потрібно 110 мільйонів гривень.  Зараз ми тільки робимо проект на капітальний ремонт вулиці Коновальця. На її ремонт ми проситимемо кошти з державного та обласного бюджетів, адже сума потрібна дуже велика. Майже, як на міст», - акцентував Михайло Смушак.

За його словами, наступного року прийдеться капітально ремонтувати вулицю Степана Бандери, адже «ще одну зиму вулиця не переживе».

Читайте Бліц-Інфо в FacebookTelegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!