Коломийська школярка замість випускного пожертувала гроші на армію та лікування земляка


Випускний вечір є однією з найважливіших подій у житті кожної людини, особливо дівчини.

Дівчата заздалегідь вибарають сукню, зачіску, щоб бути найкрасивішою. Від усього цього відмовилась коломийська школярка Таня Палагнюк. Дівчина вирішила пожертвувати кошти, які мала витратити на випускний для допомоги воїнам на фронті та лікування важкохворого коломиянина Євгена Скіпчука, якому необхідна пересадка нирки.

про такий благородний вчинок Тетяни повідомив у мережі Фейсбук сам Євген Скіпчук.

"Хочу розповісти вам про надзвичайну дівчинку. Це чарівна Таня Палагнюк, випускниця 3 школи м.Коломиї. Вона відмовилась від випускного, веселощів, гарної сукні, цікавих спогадів.... Кожен з нас розуміє, що значить випускний для дівчинки в 11 класі. Всі кошти, що їй дали батьки вона розділила порівну і віддала одну частину нашим захисникам на передову, а іншу віддала мені на лікування. Не знаю як у Вас, а в мене всі очі в сльозах....скільки мудрості, патріотизму, милосердя, підтримки в цій надзвичайній дівчинці! Танічка, твій вчинок - це приклад для всіх!!! Приклад для наслідування! Коли я запитав чому вона так поступила...вона сказала, як відрізала "я хочу допомогти тим, кому зараз важко", а повеселитися я ще встигну!", - розповів хлопець.

Євген також написав, що сім'я Тані Палагнюк постійно допомагає нашим захисникам. Вони самостійно роблять карпатські чаї, заправки на борщ та суп, сушать фрукти з власного урожаю. плетуть маскувальні сітки, при можливості допомагають грошима, продуктами, речима. Євгену сім"я Тані також не вперше допомагає грошима.

"Випускники, задумайтеся можливо й серед вас є такі, кому не байдужа доля ближнього в такий важкий час для України. В нас в країні досі війна і щодня захисникам потрібна допомога. Також серед нас є багато людей, які боряться з важкою недугою і їм кошти просто необхідні як для здорових хліб чи вода...", - звернувся Євген Скіпчук.

Світлина від Evgen Skripchuk.