Міський голова подякував правоохоронцям за оперативність у "розмінуванні"


Очільник Івано-Франківська подякував представникам силових структур за оперативну роботу під час "розмінування" будівель.

Про це йшлося на оперативній нараді, інформує кореспондент Бліц-Інфо. Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків подякував правоохоронцям за вчорашню злагоджену і оперативну роботу з пошуку вибухівки, інформує кореспондент Бліц-Інфо

Начальник відділу Івано-Франківського ВП ГУНП України в Івано-Франківській області Анатолій Гринів прозвітував про роботу поліції за минулий тиждень.

Зокрема звернув увагу на те, що правоохоронці затримали групу підлітків, які займалися розбоєм. Значну долю відповідальності за виникнення такої ситуації правоохоронець поклав на управління освіти, яке не достатньо проводить відповідну роботу у школах.

Також поліцейський звернувся до керівників комунальних підприємств, щоб вони відразу ж повідомляли про кожен випадок крадіжки міського майна ,а не присилали в кінці тижня загальний список. Важливо, щоб правоохоронці могли на місці злочину зібрати всі докази ,які потім використають в суді проти злочинців.

Начальник відділу також звернувся до міського голови з проханням виділити для дільничних пункти прийому громадян, адже зараз у існуючих пунктах сидять по декілька дільничних з різних округів.

У свою чергу секретар міськради Оксана Савчук попросила Анатолія Гриніва, щоб дільничні провели інформаційну роботу на своїх округах і проінформували населення куди і до кого вони можуть звертатися.

До теми: Масове замінування будівель в Івано-Франківську не підтвердилось

У франківській міськраді бомби не знайшли. Ще чотири приміщення - перевіряють

В Івано-Франківську "замінували" міський суд і залізничний вокзал

“Мінери” замахнулися на Ратушу і всю площу Ринок