На вихідних у Франківську палали дві квартири


За минулі вихідні на Прикарпатті зареєстровано 22 пожежі, 1 людину врятовано. Про це повідомляє управління ДСНС в області.

Зокрема, 2 жовтня о 18:54 в Івано-Франківську на вулиці Симоненка виникла пожежа в приміщені кухні квартири на третьому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку. На місці пожежі врятовано 56-річного власника помешкання. Чоловіка із діагнозом «отруєння чадним газом та різана рана лівої кисті» госпіталізовано в міську лікарню №1. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем власником квартири. 

1 жовтня о 07:32 в Івано-Франківську по вулиці Стуса сталася пожежа в приміщенні кухні житлової квартири. Вогнем пошкоджено сервант. Причина виникнення пожежі встановлюється. 

1 жовтня о 09:31 в селі Яблуниця Яремчанської міської ради на участку Село спалахнула господарська будівля. Вогнем пошкоджено частково стіни та покрівлю дровітні, знищено 2 м.куб. дров. Врятовано житловий будинок. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

З початку року в області виникли 2650 пожеж.