П'яний прикарпатець на "Мазді" врізався в скутер та втік з місця аварії


За минулу добу в області зареєстровано 1 дорожньо-транспортну подію. Про це інформує управління з питань надзвичайних ситуацій ОДА.

А саме, аварія трапилась 18 жовтня близько 19:30 год. в с. Пасічна, Надвірнянського району, на вул. С. Галечко. Біля кафе "Здибанка", 31-річний водій автомобіля "Мазда", перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, не врахував дорожню обстановку, не обрав безпечну швидкість руху, не впорався із керуванням та допустив зіткнення із скутером, який рухався у зустрічному напрямку, під керуванням 21-річного прикарпатця. 

В результаті ДТП водій скутера з тілесними ушкодженнями у вигляді перелому основи черепа, відкритого перелому лівого стегна та множинні переломи лівої стопи, а також його пасажир, 1994 р.н., з тілесними ушкодженнями у вигляді забою грудної клітки зліва, доставлені до Надвірнянської ЦРЛ.

Треба зауважити, водій автомобіля втік з місця події у сторону м. Надвірна. Та правоохоронці майже одразу ж встановили його місце перебування та виявлили вказаний автомобіль. Машину доставлено на територію Надвірнянського відділку поліції ГУНП.