Презентація проекту "City Code. Батьки засновники"


28 жовтня о 18.30 у галереї-книгарні "Під лиликом" (Шевченка, 12) відбудеться презентація проекту "City Code. Батьки засновники", автором якого є франківець Степан Семенів. У рамках проекту вже з'явилися футболки із оригінальним зображенням засновника Станиславова Анджея Потоцького - на скейті, та у фанатському шалику ФК "Прикарпаття", та засновника Тернополя Яна Амора Тарновського - на ровері, а також у човні із кавою "зі собою" (у додатках).
Сторінка "City Code" у Фб: https://www.facebook.com/citycodesouvenirs/ 
 
 
Степан Семенів: "City Code в перекладі українською означає код міста - своєрідне ДНК. Атмосфера, якою напуваються з молоком матері містяни. Цей код складається з геометрії вулиць, з його архітектури, з людей, які в ньому живуть, їхніх звичаїв та традицій, з історії його заснування - від перших згадок до сьогодення.
Перша серія “Батьки засновники”
Кожне місто має свого засновника, чиї вчинки стали основою для його розвитку. Ми, як вдячні діти хочемо віддати належну шану батькам та показати, що вони були звичними людьми. Якби вони жили зараз серед нас, то їздили б на велосипедах чи скейтах, ходили на футбол, пили каву і рибалили…
Місія:
Створення серії продукції, яка буде популяризувати історію, родзинки, стиль життя міст. Виховання “гонору” за своє місто в корінних мешканців. Сприяння в збільшенню внутрішнього туризму в Україні".