Проблемному будинку на Горбачевського таки присвоять поштову адресу


Сьогодні, 3 березня на засідання виконкомусеред іншого було винесено питання про погодження умов мирової угоди між виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради та фізичною особою-підприємцем Дорожівським Р.Д.

Йдеться про житловий будинок на вулиці Горбачевського. Підприємець Дорожківський Р.Д. збудував будинок при цьому не уклавши нового Договору про пайову участь і відповідно не сплативши податок до міського бюджету. Міськвиконком подав до суду

Оскільки будинок вже збудований підприємець попросив вирішити ситуацію мировою угодою. 

"Договір про пайову участь замовників будівництва у розвитку соціальної інфраструктури міста №114 від 10.11.2008 р., укладений між Фізичною особою - підприємцем Дорожівським Р. Д, та виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради, приводиться у відповідність до Положення «Про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста» шляхом укладання нового Договору про пайову участь (з визначеним розміром та графіком сплати коштів)", - йдеться в угоді.

Після підписання мирової угоди і виконання її умов, виконком зможе прийняти рішення про введення будинку в експлуатацію і присвоєння поштової адреси. Рішення підтримали всі члени виконкому.