ТОП-10 відомих пар із шаленою різницею у віці


Нещодавно, папарацци впіймали у кадр відому співачку Кайлі Міноуг із молодшим за неї на 20 років бойфренодом у лондонському ресторані. На пальці жінки всі побачили обручку із величезним діамантом та заговорили про майбутній шлюб.

Кореспонденти Знай.ua зацікавились зірковими парами, які мають велику різницю у віці. Виявилось, що таких щасливців серед селебрітіз, які старші на 25-60 років за своїх обранців - доволі багато.

1. Засновник Playboy - співачка-початківець = 60 років

Кому ж, як не 89-річному засновнику відомого журналу Х'ю Хефнеру та батьку світової еротики, закохатись у модель одного із випусків Playboy та молоду співачку 29-річну Крістал Харріс, із якою у шлюбі майже три роки.

Про заручини молодят оголосили у 2010 році. Стосунки доволі запальні: вони сварились, скасовували весілля, мирились та зрештою таки дійшли до РАГСу. Старша донька Хефнера годиться новій коханій у матусі, адже їй за 60. До цього він вже був одружений двічі.

ТОП-10 відомих пар із шаленою різницею у віці
Х'ю Хефнер і Крістал Харріс

2. Гітарист The Rolling Stones - театральний продюсер = 31 рік

Після 23 років шлюбу, Ронні Вуд розлучився із дружиною заради молодої офіціантки. Проте, чари росіянки тривали недовго, і вже за три роки, він одружився втретє - цього разу на 34-річному театральному продюсері Саллі Хамфріз.

ТОП-10 відомих пар із шаленою різницею у віці
Ронні Вуд і Саллі Хамфріс

3. Актор Клінт Іствуд - адміністратор готелю Христина Сандер = 33 роки

Подруги цього чоловіка потроху дорослішають: попередня дружина Діна була молодшою за нього аж на 35 років, а наступна - на два роки старша від попередньої. Нова обраниця 85-річного актора Христина Сандер працює адміністратором готелю Mission Ranch, який, власне, і належить Іствуду.

ТОП-10 відомих пар із шаленою різницею у віці
Клінт Іствуд і Христина Сандера

4. Режисер та актор Вуді Аллен - прийомна дочка екс-дружини Сун-І Превін = 35 років

Навіть розбещений Голівуд був у шоці від цього шлюбу. Із акторкою Мією Ферроу Вуді Аллен жив у цивільних стосунках 12 років. У них народився син Ронан, ще двох приймаків вони взяли у сиротинці. Причина розриву - роман чоловіка із прийомною дочкою із попереднього шлюбу жінки. Сун-І Превен тоді було 22 роки, а Вуді - 57. Шлюб новоствореної пари виявився доволі міцним: він триває із 1997 року. І вони вже удочерили двох маленьких дівчаток.

ТОП-10 відомих пар із шаленою різницею у віці
Вуді Аллен і Сун-І Превін

5. Аль Пачіно - Лючіла Сола = 39 років

Знаменитого Аль Пачіно завжди знали як переконаного холостяка, тому шанувальники неймовірно здивувались несподіваній заяві про одруження у березні 2015 року. Його роман із аргентинською актрисою Лючіле Соле триває вже приблизно п'ять років.

ТОП-10 відомих пар із шаленою різницею у віці
Аль Пачіно і Лючіла Сола

6. Дизайнер Роберто Каваллі - модель Ліна Нільсон = 47 років

У кожного художника та дизайнера має бути своя муза, - вважає Роберто Каваллі. Натхнення митцю принесла молоденька моделька Ліна. Він познайомився із нею, коли їй виповнилось всього двадцять. Незначний вік не завади їй втратити голову від підстаркуватого кутюр'є.

ТОП-10 відомих пар із шаленою різницею у віці
Роберто Каваллі і Ліна Нільсон

7. Мільярдер Філ Раффін - "Міс Україна - 2001" = 45 років

Українська красуня початку нового тисячоліття Олександра Ніколаєнко вийшла за мільярдера зі Штатів Філа Раффіна у 2008 році. Тоді їй було 27, а йому виповнилось 72. Вона народила від Раффіна сина та доньку, і дівчина запевняє, що у шлюбі - дуже щаслива. Філ був одружений до неї двічі та має дітей і онуків від попередніх дружин.

ТОП-10 відомих пар із шаленою різницею у віці
Філ Раффін та Олександра Ніколаєнко

8. Акторка Джоан Коллінз - Персі Гібсон = 32 роки

Неймовірна жінка Джоан Коллінз була офіційно заміжня п'ять разів, а сердець розбила і того більше. На її рахунку ірландський актор Ріда, Сідні Чаплін (брат відомого коміка), Уоррен Бітті, молодший за неї на чотири роки, керівник студії Apple Records Рон Кас, шведський співак Пітер Холм.

Остання жертва 82-річної красуні - театральний менеджер Персі Гібсон, молодший на 32 роки. Коли папарацці спитали актрису, чи її бентежить велика різниця у віці, Коллінз пожартувала "Якщо він помре - значить помре".

ТОП-10 відомих пар із шаленою різницею у віці
Джоан Коллінз та Персі Гібсон

9. Режисер Майкл Дуглас - актриса Кетрін Зета-Джонс = 25 років

Заради прекрасної героїні "Маски Зорро", Майкл Дуглас пішов із сім'ї. Пара пройшла разом через рак режисера та кілька тяжких депресій акторки. Подейкували, що шлюб на грані розриву, проте пару днів тому їх бачили у Беверлі-Хіллз на AARP Movies For Grownups Awards. 46-річна Кетрін міцно тримала 71-річного Майкла Дугласа за руку, пара виглядала щасливою.

ТОП-10 відомих пар із шаленою різницею у віці
Кетрін Зета-Джонс і Майкл Дуглас

10. Співачка Кайлі Міноуг - Джошуа Зассе = 20 років

Цю холостячку також давно не могли загнати у РАГС. Стосунки тривають всього півроку, проте розвиваються дуже стрімко. Заручини Кайлі та Джошуа відсвяткували на швейцарському курорті. Кайлі навіть замислилась про дітей. 47-річна Міноуг одягне весільну сукню нареченої вперше.

ТОП-10 відомих пар із шаленою різницею у віці
Кайли Миноуг і Джошуа Зассе