У Коломиї презентували книгу “Де немає Бога”


Коломию відвідав знаний український письменник Макс Кідрук. Автора книг “Твердиня”, “Не озирайся і мовчи”, “Зазирни у мої сни”.

Ще  називають українським Стівеном Кінгом, щоправда він зізнається журналістам:

“Стівен Кінг – один з тих авторів, на яких я найбільше не хочу бути схожим!”

Книга “Де немає Бога”, з якою зараз триває всеукраїнський тур, в рамках якого Максим відвідав Коломию,  має для нього особливе значення та суттєво відрізняється від попередньо написаних книг, пише ГЛУЗД.

Під час розмови із Глуzдом автор зізнався, що це саме та книга, якою він пишається і всім, хто ще не ознайомлений з його творчістю, радить розпочати своє знайомство із ним саме книгою “Де немає Бога”.

Психологічний трилер дещо відрізняється від попередніх книг Кідрука, цього разу мова йде про глибинні людські установки, які показують людину у трешових життєвих умовах, на межі життя та смерті.

Ця історія в жодному разі не про авіакатастрофу і не про виживання в горах, на  цьому автор особливо фіксує увагу читачів. Обставини, у яких опинилися герої роману, показують ким вони є насправді та змушують задуматися читача, як поступив би він при такому розкладі карт життя.

Організаторами заходу стали VOVK Creative Group, які половину виручених з продажу квитків коштів, передадуть представникам БФ “Konyk_help” на старт роботи центру для реабілітації дітей та молоді, які хворіють на сколіоз, лордоз та кіфоз.

Презентацію відвідали близько 90-та коломиян, команда організаторів продали близько 40-ка книг.