Urban Space 100 знову роздає ґранти


Urban Space 100 – перший в Україні громадський ресторан, відкритий 27 грудня 2014 року, що працює в Івано-Франківську.

Заклад поєднує в собі функції ресторану, відкритого майданчика для подій та крамнички, що займається популяризацією локальних та всеукраїнських брендів. Окрім цього в приміщення інтегрована студія онлайн-радіо Urban Space Radio.

Громадський ресторан Urban Space 100 є унікальним прикладом соціального підприємництва. 80% чистого прибутку закладу щоквартально розподіляється на підтримку проектів, що роблять наше місто кращим.

Для того, щоб отримати ґрант, проект має бути некомерційним і сприяти розвитку Івано-Франківська. Оцінювання проектів та вибір переможців ґрантової програми проводиться засновниками Urban Space 100 на закритих загальних зборах шляхом голосування.

Загалом за час роботи Urban Space 100 було профінансовано 65 проектів на суму більше 1 млн грн. За 2017 рік вдалося підтримати 29 проектів на загальну суму 631 663 грн.

Багато із цих проектів ви можете знати: День вуличної музики, танцювальний проморолик Івано-Франківська, Лікар Свято, «Поділися їжею», Child-Friendly Public Space, Поставити на колеса, фотопроект «Архітектура. Музика. Балет» та інші.

Детальніше зі всіма проектами можна ознайомитись на сайті.