Марцінків розповів, які вулиці та двори ремонтуватимуть у 2021 році


Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків розповів, які вулиці та міжбудинкові проїзди планують відремонтувати у 2021 році. Зокрема, в пріоритеті залишається з’єднання Бульварів, а також ремонт вулиці Донцова, Коперника, Національної Гвардії та ін.

Зокрема, в пріоритеті залишається з’єднання Бульварів, а також ремонт вулиці Донцова, Коперника, Національної Гвардії та інші, йдеться на сайті мера.

Завданням управління капітального будівництва на цей рік є здійснити капітальний ремонт вулиць: Коперника, Національної Гвардії, Виговського, О.Басараб, Вербицького, Коломийської та Кондукторської.  

“Це ще не підсумкові плани, але достатньо серйозні. Першочергово – закінчення робіт на з’єднанні Бульварів. До дня міста хочемо вже відкрити там проїзд. А також там планується запуск нового тролейбусного маршруту, що з’єднає р-ни “БАМ”та “Пасічну””, – ділиться міський голова Руслан Марцінків. 

Також на майбутній рік заплановане оголошення тендерів на капітальний ремонт вулиць в селах, що приєднались до міської громади. Зокрема, це:  вул. Вовчинецька (від моста через р.Бистрицю Надвірнянську до буд №79 на вул. Вовчинецькій) в с. Вовчинець;  вул. Центральна в с. Радча; а також вул. Шкільна (від вул. Миру до вул. Надрічна) в с. Драгомирчани.

Окрім доріг в планах міського управління капітального будівництва також завершити розпочаті роботи на міжбудинкових проїздах та загалом зробити благоустрій на об’єктах за адресами: вул. Хіміків, 4,  вул. Хіміків, 17-19, вул. Хіміків, 6, вул. Надвірнянська, 30-32, вул. Коновальця 128-130, вул. Коновальця 147, вул. Б. Хмельницького, 78, 82/1, 82/2, вул. Б. Хмельницького, 82/3, 82/4, вул. Вовчинецька, 185, 187, вул. Вовчинецька, 189, 191, вул. Г. Мазепи, 174 Д, вул. Гвардійська, буд. 5, 7 та вул. Петлюри, буд. 5, 5А, 7, 7А, а також на вул. Франка, 17 -19. 

“Найважливіше наше завдання на 2021 рік – завершити з’єднання двох Бульварів. Потім – завершити вулицю Коперника. Тут були проблеми з підрядником і змушені були через суд розривати з ним угоду. А цього року нарешті маємо завершити”, – коментує перший заступник начальника управління капітального будівництва Володимир Ковальчук. 

Директор департаменту благоустрою Ігор Сенчук розповідає, що вже найближчим часом оголосять тендер на ремонт вулиці Донцова та планується впорядкування Привокзального скверу. Також в пріоритеті є завершення робіт на вулицях: Макогона, Весняна (р-н Опришівці) та ще 18 міжбудинкових проїздів. Зокрема на Симоненка, Івасюка, Витвицького та ін.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!