Які літні табори на Прикарпатті цьогоріч прийматимуть дітей


24 травня на Раді оборони області погодили роботу 18-ти оздоровчих закладів, які вже з 1 червня зможуть гостинно приймати на відпочинок і оздоровлення дітей з усієї України.

По всіх цих закладах здійснено моніторингові об’їзди щодо їхньої готовності до початку оздоровчої кампанії. Зокрема, звернуто особливу увагу на наявність укриттів чи приміщень подвійного призначення, евакуаційного транспорту; організацію сповіщення про можливу тривогу; облаштування медичних кабінетів, кімнат-ізоляторів (окремо для дівчат та хлопців); дотримання пожежної безпеки; результати аналізів питної води; облаштування спальних кімнат та території оздоровчих закладів. Про це в мережі повідомила голова ОДА Світлана Онищук.

На засіданні обласного штабу з координування організації і проведення оздоровлення та відпочинку дітей у літній період обговорено результати перевірок цих закладів та надано рекомендації щодо їхньої роботи в умовах сьогодення.

Тож, уже незабаром малеча зможе цікаво та з користю провести час у таких закладах як «Перлина Придністров’я», «Карпатські мрії», «Верховина», «Карпатські зорі», «Смерічка», «Едельвейс», «Дружба», «Перлина Карпат», «Артек-Карпати-Буковель», «Радість», «Сокіл», «Петрос», «Делюкс-Кідс-Карпати», «Прикарпатські зорі», «Сонячні Карпати», «Чабан», «Водограй» і «Гердан».

Також влітку заплановано створити 35 таборів з денним перебуванням на базі закладів освіти Прикарпаття.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!